Hirdetés

Az ötödik filmmel érhet véget az Indiana Jones franchise?

|

Kathleen Kennedy a forgatás végeztével nyilatkozott efféleképpen.

Hirdetés

Bár korábban az is felmerült, hogy talán Phoebe Waller-Bridge-dzsel folytatódhat majd az Indiana Jones franchise, most egyre inkább úgy tűnik, hogy a régészprofesszor kalandjai a már leforgatott ötödik filmmel végleg véget érnek. A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a Vanity Fairnek mesélt a Star Wars világához kötődő élményeiről, és tanulságairól, melyek alapján az Indiana Jones franchise-t nem tartja működőképesnek Harrison Ford nélkül.

Hirdetés

Kennedy a következőket mondta:

"Kellenek olyan pillanatok az életben, amikből tanulni fogsz… Sokan beszéltek arról, hogy a Solo filmet sorozatként kellett volna elkészíteni. De még ha sorozatot is csináltunk volna, Harrison Ford Han Solója nélkül ugyanott tartanánk. Talán erre előtte kellett volna rájönnöm. Soha nem készítenénk Indiana Jones-filmet Harrison Ford nélkül. Éppen csak befejeztük az ötödik film forgatását, és elmondhatom, hogy nem volt olyan nap a díszletek között, amikor ne éreztem volna úgy, hogy igen, ez az igazi Indiana Jones."

A fentiekből kiindulva az Indiana Jones-filmek vagy teljes egészében elbúcsúznak a nézőktől, vagy valamilyen spinoff formájában, de a mostani címszereplő neve nélkül folytatódhatnak.

Ti minek örülnétek jobban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.