Hirdetés

Beginners – Trailer és poszter

|

Megtekinthető az előzetese Mike Mills vígjáték-drámájának, a Beginnersnek. A film főszereplői Ewan McGregor, az Oscar díjra jelölt Christopher Plummer és Mélanie Laurent lesznek.

Hirdetés

A Beginners még tavaly debütált a Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon és a közönség akkor nagyon jól fogadta. Ha eddig nem hallott róla semmit és először tekinti meg az előzetest, akkor se gondolja az ember azt, hogy egy rossz filmmel lenne dolga. A posztert eléggé egyszerűen oldották meg, de ettől még nem rossz (bár ezt döntse el mindenki magának). A Beginners nemzetközileg 2011. június 3.-án lesz először megtekinthető a mozikban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.