Hirdetés

Színfalak mögötti videón a Star Wars: Az utolsó Jedik

|

Az idegenvezető maga Rian Johnson.

Hirdetés

Már csak alig másfél hónapot kell várni a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjére, és az utolsó előzetes után érthető, hogy felpörög a marketing. Mostantól egyre gyakrabban számíthatunk TV Spotokra és hasonlókra a premier napjáig, de egyelőre a rajongóknak egy színfalak mögötti videóval kell beérniük.

Hirdetés

Ebben egyértelműen a rendező, Rian Johnson kerül a középpontba, aki rövid, de minőségi és tartalmas filmográfiája alapján a legtöbb bizakodásra ad okot az új epizóddal kapcsolatban. A kisfilmben amellett, hogy számos díszlet és látványosnak ígérkező akciójelenet forgatásába enged bepillantást a színészek, mint Daisy Ridley, John Boyega, Gwendoline Christie, Mark Hamill, vagy a néhai Carrie Fischer is méltatják ezt a kétségtelenül szerény, de mégis izgatott fickót.

A film már a dobozban van, az utómunkálatok is befejeződtek, szóval a legutóbbi előzetes fényében csak egyre izgatottabban várhatjuk, hogy hogyan is alakul a messzi-messzi galaxis sorsa. A premier december 15.-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.