Hirdetés

Bejelentette következő animációs filmjét a Pixar

|

Ezúttal a négy őselem kel életre.

Hirdetés

A Pixar gyakorlatilag a megalakulása óta teszi fel azt a kérdést alkotásaiban, hogy mi lenne, ha ennek és ennek lennének érzelmei? Mi lenne, ha a játékok éreznének (Toy Story), vagy az autók (Verdák) vagy éppen pont az érzelmek (Agymanók)? Következő alkotásukban pedig eljött az ideje, hogy a négy őselemnek tegyék fel ezt a kérdést.

Hirdetés

A minap ugyanis a stúdió hivatalosan is bejelentette következő, szám szerint a 27. filmjüket, amely az Elemental címet kapta. A film rövid ismertetője szerint a történet egy valószínűtlen páros, Ember és Wade kalandjait meséli el egy olyan városban, ahol négy őselem, a tűz, a víz, a föld és a levegő lakói élnek együtt. A tüzes fiatal nő és a vizes fickó hamarosan valami alapvető dolgot fedeznek fel: hogy minden alapvető és elemi különbözőségük ellenére valójában mennyi közös is van bennük.

A filmet a Dínó Tesó rendezője, Peter Sohn készíti majd, míg a produceri munkálatokat Denise Ream (Dínó tesó, Verdák 2) látja el. Az Elemental 2023. június 16-án érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.