Hirdetés

Bejelentették a Parajelenségek reboot főszereplőit

|

Nem a mozikba, hanem a Paramount streamingszolgáltatásra készül az új film.

Hirdetés

Múlt hónapban számoltunk be róla a The Hollywood Reporter jelentésére hivatkozva, hogy a Paramount megtalálta a megfelelő rendezőt a Parajelenségek (Paranormal Activity) franchise következő részének élére William Eubank (Árok) képében, míg a franchise szkriptjeinek tekintetében veteránnak számító Christopher Landon (Boldog halálnapot!) a forgatókönyvet jegyzi. A sorozat hetedik része viszont nem a klasszikus értelemben vett reboot lesz, legalábbis a stúdió inkább egy "váratlan és friss újraértelmezésként" tekint rá. 

Hirdetés

A sztoriról továbbra sem tudni semmit, viszont a The Wrap értesülései szerint megtalálták hozzá a főszereplőket. Az alábbi képen láthatjátok őket, balról jobbra: Emily Bader (Broken Visions, Charmed, Anonymous Killers), Roland Buck III (A bűvész, Hosszú út hazáig, Chicago Med), Dan Lippert (Atyám, Zorn!, The Grand Slams) és Henry Ayres-Brown (Feketelista, Fülledt utcák). 

Az új Paranormal Activity premierje valamikor 2022-ben várható a Paramount+-on, Jason Blum és a franchise-t megalkotó Oren Peli produceri támogatásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.