Hirdetés

Rendezőkre talált a Parajelenségek reboot

|

Habár a stúdió szerint nem kimondottan rebootról lesz szó.

Hirdetés

Régen hallottunk már a Parajelenségek-franchise felől, hiszen a máig utolsó fejezet debütálásának is már lassan 6 éve. Ugyan 2019-ben kaptunk egy hírt, hogy a Paramount stúdió összeáll a horrorok koronázatlan királyával, a Blumhouse-zal egy következő rész erejéig, a projektről azóta sem tudtunk meg többet. Egészen idáig, a napokban ugyanis kiderült, hogy kik készíthetik majd el a filmet.

Hirdetés

A hírt a The Hollywood Reporter hozta le, akik megtudták, hogy a Paramount egy duót szerzett meg a film élére, méghozzá a Boldog halálnapot! rendezőjét, Christopher Landont, valamint az Árok rendezőjét, William Eubanket. A sorozat hetedik részét a stúdió azonban nem egy rebootnak vagy egy folytatásnak képzeli el a források szerint, hanem inkább a franchise egy "váratlan és friss újraértelmezésének".

Az  első Parajelenségek film 15 ezer dollárból készült és világszerte 193 milliót hozott vissza, ami elképesztő sikert jelentett, így nem csoda, hogy kapott idáig 5 folytatást. És bár a minőség folyamatosan csökkent, még a legutóbbi epizód, a 2015-ös Szellemdimenzió is 890 milliót dollárt termet a pénztáraknál, így várható volt, hogy nem hagyják sokáig parlagon heverni a franchise-t.

A következő Parajelenségek-film 2022. március 4-én debütálhat a mozikban. Ti várjátok még a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.