Hirdetés

Bejelentették az új Legendás állatok film alcímét és premierjét

|

Egyelőre úgy néz ki, hogy Jude Law karaktere kerül a középpontba.

Hirdetés

A Harry Potter filmek után J.K. Rowling varázslatos világa egy új formában indult újra 2016-ban a Legendás állatok és megfigyelésükkel, valamint annak folytatásával, a Grindelwald bűntetteivel 2018-ban. Az Eddie Redmayne megformálta Göthe Salmander körül forgó franchise Harry, Ron és Hermione iskolás évei előtti időkbe kalauzolt el bennünket, betekintést nyújtva a Voldemort előtti háborúba, valamint Dumbledore (Jude Law) és Grindelwald (Colin Farrell/Johnny Depp/Mads Mikkelsen) hírhedt rivalizálásába.

Hirdetés

Most a Warner Bros. végre felfedte a harmadik, hányattatott sorsú film teljes címét is, amely végül a The Secrets of Dumbledore alcímet kapta meg. A korábban 2022 júliusára belőtt filmet ráadásul három hónappal korábban, 2022. április 15-én kaphatjuk kézhez. A forgatást sajnos mind a COVID-19, mind a Johnny Depp körül zajló tárgyalások nehezítették, eredetileg még idén, 2021 novemberében érkezett volna a harmadik installáció. Deppet végül egy jelenet leforgatása után a stúdió lecserélte Mads Mikkelsenre Grindelwald szerepére, noha előbbi így is "jól" járt, hiszen a szerződése értelmében 10-16 millió $-t keresett pár nap alatt.

A történet szerint Dumbledore mélyen a háborús övezetbe küldi Salmandert és csapatát, valamint a cím is azt sejteti, hogy a Jude Law megformálta fiatal professzornak kiemelkedő szerepe lesz a folytatásban. Nem is csoda, hiszen a kánon szerint közte és Grindelwald között nemcsak barátság, hanem romantikus vonzalom is kialakult, amire már az előző rész is tett pár sejtelmes utalást. Reménykedjünk benne, hogy a forgatási problémákat sikerült ügyesen áthidalni és Rowlingot kordában tartani, hogy David Yates és csapata egy decens folytatással kedveskedjen a Harry Potter rajongók számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.