Hirdetés

Bella Thorne továbbra is Lady Deadpool szeretne lenni

|

A színésznő nem tett le róla, hogy a folytatásban Deadpool női megfelelőjét alakítsa.

Hirdetés

Bella Thorne még 2016-ban, az első Deadpool utáni folytatás bejelentésekor jelentkezett be, hogy ő márpedig szeretne egy jövőbeli részben Ryan Reynolds oldalán szerepelni Lady Deadpoolként. Így, hogy nemrégiben zöld lámpát kapott a Deadpool 3 Shawn Levy rendezésében, ismét aktuálissá vált a téma, a ComicBookMovie pedig nem volt rest meginterjúvolni a színésznőt, hogy továbbra is vállalná-e az ikonikus szerepet.

Hirdetés

Thorne a következőket mondta:

"Igen, hisz a szuperhősök annyira szórakoztatóak! Természetesen imádom az akciófilmeket, rengeteg akciójelenetet próbálok el én magam is. Forgatás alatt mindig jól érezzük magunkat, és a munkanapba is változatosságot csempész az, amikor a testedre koncentrálsz, hogy hogyan is kellene valamit elvégezni, és nem csak a hangodat használod. Ezt én mindig élvezem. Deadpool a kedvencem. Annyira szókimondó, és egyébként pedig ki nem imádja Ryan Reynoldsot? Egyszerűen erre a szerepre született, baszki. Tudjátok, a Deadpoolban azt imádom, ahogy a szuperhősök világa keveredik a realizmussal. Olyan, mintha a jelenben tudnánk beszélni ezzel a szuperhőssel, miközben az végzi a dolgát. Egyszerűen imádom ezt."

Thorne egyébként sikeres önmarketinget futtatott a korábbi években, hiszen mára már több rajongó szerint is ő lehetne a tökéletes választás Lady Deadpool szerepére. A Deadpool 3 azonban leghamarabb jövőre kezd el forogni, és idáig semmit sem lehet tudni a lehetséges csapásirányokról. Mindenesetre a Marvel és Levy is tudhatják most már, hogy amennyiben Lady Deadpoolban gondolkoznak, akkor Thorne-ra mindenképp számíthatnak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.