Hirdetés

Rendezőre talált a Deadpool 3. része

|

Jó hír érkezett a projekt felől, amit maga Ryan Reynolds erősített meg.

Hirdetés

Végre életjelet adott magáról kedvenc nagyszájú antihősünk következő kalandja. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a stúdió a Stranger Things, valamint a Free Guy rendezőjét, Shawn Levy szemelte ki a rendezői pozícióba.

Hirdetés

A portál úgy tudja, hogy Levy már előrehaladott tárgyalásokat folytat a Marvel-projektért, amely azt jelentheti, hogy a Free Guy és a The Adam Project című netflixes sci-fi kalandfilm után ismét együt dolgozhat Ryan Reynoldsszal. A páros nemrég elmondta, hogy hosszú távra terveznek egymással, hiszen élvezik a közös munkát, és jó pár közös projektjük van a tarsolyukban. Vagyis egyáltalán nem lennénk meglepve, ha végül tényleg Levy rendezhetné a hős harmadik kalandját. A jelentés pedig valóssággá vált, ugyanis azóta Ryan Reynolds a következő képpel erősítette meg Levy csatlakozását:

Ez lesz az első Deadpool-film azután, hogy a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, amely az első két részt (és a filmes X-Men univerzumot) is készítette. Sokáig aggodalomra adott okot, hogy a Marvel esetleg nem folytatja az erősen véres és felnőtt tartalmú franchise-t, tekintve, hogy a Disney régóta inkább a családbarát tartalom felé hajlik. A cég akkori vezérigazgató, Bob Iger azonban megnyugtatta a rajongókat és elmondta, hogy a Deadpool továbbra is R-besorolású lesz. Azóta ráadásul az is kiderült, hogy a Disney+-on lesznek láthatóak a Netflix-es Marvel-sorozatok, amely szintén inkább a felnőtteknek szólt, mint sem a fiataloknak, ez pedig egy újabb lépés afelé, hogy minden rajongót maximálisan kiszolgáljanak.

Amilyen nehezen készült el a Deadpool, annyira lett sikeres: a két film ugyanis átlagosnak mondható költségvetése, és R-es besorolása ellenére minden idők legnagyobb bevételt hozó X-Men filmjei lettek. Az első 783,1 millió dollárt, míg a folytatás 785,8 millió dollárt termelt világszinten.

Premierdátuma egyelőre még nincs a projektnek, de Reynolds egy korábbi nyilatkozata szerint még idén elkezdhetik a forgatást. Ha pedig tényleg így lesz, akkor az egy 2023 végén-2024 első felében történő megjelenést jelenthet. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.