Hirdetés

Bemutatódátumot és posztert kapott A vér könyvei film

|

Clive Barker kultikus történeteit még idén a Hulun láthatjuk majd.

Hirdetés

Clive Barker A vér könyvei (Books of Blood) adaptációjáról még tavaly novemberben számoltunk be, hogy a leszerződtetett rendező - név szerint Brannon Braga - mellett a Family Guy készítője, maga Seth MacFarlane készít filmet. Azóta sajnos semmilyen információról vagy egyéb fejleményről nem esett szó, egészen mostanáig, hiszen a Hulura érkező filmhez nem pusztán egy eléggé stílusos, ám egyben homlokráncoló posztert kaptunk, de a megjelenési dátumot is felfedték vele.

Hirdetés

A body horrorra és specifikusan a gore-ra kihegyezett történetek alapján egy kissé visszafogottabb, de azért kimondottan furcsa posztert osztott meg a Hulu a hivatalos Twitter-oldalán. Ennek a képnek az alján virít szép nagy betűkkel, hogy A vér könyvei idén októberben, napra pontosan 7-én kerül majd fel a streaming szolgáltató digitális könyvtárába. Ha hihetünk az IMDb-n feltüntetett szereposztásnak, akkor a filmben a legnagyobb név Britt Robertson lesz, akit láthattunk már az alulértékelt George Clooney-filmben, a Holnapoliszban.

 

Ti várjátok már A vér könyvei adaptációt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.