Hirdetés

Seth MacFarlane filmet készít Clive Barker A vér könyvei történeteiből

|

Az antológiasorozat megfilmesítése egyenesen a Hulura fog érkezni, valamikor a jövő évben.

Hirdetés

Ha otthonosan mozgunk a horror műfajában, akkor ismerősen csenghet Clive Barker neve. Számtalan mára már kultikus regényt írt az idén 67 éves angol, melyekből több filmadaptáció is készült - például a leghíresebb mind közül a Hellraiser. Ennek ellenére Barker művei inkább a látványt részesítik előnyben, így sokkal inkább gyomor kell hozzájuk, mintsem mentális felkészültség. Emiatt szeretik a B-filmes rendezők adaptálni a történeteit, hiszen a belezések, a vér, valamint az összes többi eleme a body horrornak erőteljesen jelen vannak műveiben. (Érdemes megtekinteni ezek miatt a 2008-as The Midnight Meat Train alkotást is Bradley Cooperrel és Vinnie Jonesszal a főszerepben.) Pontosan emiatt érdekes feldolgozást kap Barker A vér könyvei regényei, hiszen a közelgő film egyik kreátora maga Seth MacFarlane lesz.

 

Hirdetés

A vér könyvei egy antológiasorozat, ami egészen pontosan hat regényt tartalmaz, könyvenként pedig 4-4 sztorival (az előbb említett The Midnight Meat Train is egyike ezeknek). A mozi executive producere MacFarlane lesz, a rendezője pedig Brannon Braga. Ő nem ismeretlen a Family Guy készítőjének, hiszen együtt hozták tető alá az ugyancsak a Hulun elérhető The Orville című Star Trek paródiasorozatukat, viszont A vér könyve lesz Braga debütáló rendezése. A történet egy Mary nevű pszichológusnőről fog szólni, akinek hétéves gyermeke leukémiában hunyt el, de egy titokzatos személytől lehetőséget kap, hogy beszélhessen halott fiával.

Ha flottul megy a forgatás, akkor A vér könyvei valamikor jövőre érkezik a Hulura, az év őszi/téli szakaszában. Szerintetek jó lesz majd a film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.