Hirdetés

Bemutatták az első képeket a Lucifer ötödik évados fekete-fehér epizódjából

|

Pokolian szórakoztatónak ígérkezik a noir epizód.

Hirdetés

Nem unatkoznak mostanában a bűnügyi sorozat kedvelői, ugyanis a főszerepet alakító Tom Ellis szerződéskötésével az elmúlt héten vált hivatalossá, hogy az utolsónak tervezett ötödik évad helyett Lucifer még biztosan visszatér egy hatodik menetre is. Arról ugyanakkor még korai beszélni ezen a ponton, hiszen egyelőre a következő felvonásból sem láthattunk sokat - de az már biztos, hogy helyet kap benne egy hamisítatlan noir hangulatú epizód is.

Hirdetés

Az ötödik évados fekete-fehér epizód szám szerint a negyedik lesz "It Never Ends Well for the Chicken" címmel, amelyből most az Entertainment Weekly jóvoltából lehetőségünk van megnézni pár jelenetfotót. A rész bemutatja, hogy mi történt, amikor Lucifer Los Angelesbe látogatott a negyvenes években, továbbá a Lesley Ann-Brandt által megformált Maze múltjában is elmerülünk kicsit. A képeket elnézve a sorozattól megszokott őrületben lesz részünk, legalábbis a férfiszerepben látható Lauren German és a bajszos Aimee Garcia önmagáért beszél.

Az ötödik évad első fele augusztus 21-én kerül fel a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.