Hirdetés

Ekkor érkezhet Ben Affleck Batman-filmje

|

Úgy néz ki, hogy a Warner Bros. korábbi vezérigazgatója csúnyán elszólta magát, nekünk persze a legnagyobb örömünkre.

Hirdetés

A napokban történt néhány változás a Warner Bros. fejeseinek körében, ugyanis Greg Silverman, a stúdió tartalomfejlesztési igazgatója otthagyta pozícióját, amit aztán a New Line-tól Toby Emmerich vett tőle át. Egy interjú során, ahol Silverman távozásának okairól esett szó, a korábbi WB igazgató megerősítette, miszerint a pletykáknak igazat adva valamikor 2018-ban érkezik Ben Affleck várva várt Batman kalandja. 

Hirdetés

"Aztán 2018-ban jön a második Legendás állatok film, de elég ambiciózusnak ígérkezik a Ready Player One is a világ legjobb rendezője, Steven Spielberg által. Ott van továbbá James Wan Aquaman-je, nagy dobás lesz a Scooby Doo, a LEGO Ninjago-ról pedig még szó sem esett. És akkor ott van Ben Affleck várva várt Batman filmje."

Ezek a hírek nem sokkal azután láttak netvilágot, hogy a denevérember szóban forgó mozija miatt még az Igazság Ligája 2 bemutatóját is eltolták. Az a jelentés nem erősítette meg, hogy Batman kapta volna a 2019. június 14-ei premierdátumot, inkább csak rávilágított a régóta jelenlévő pletykák hitelességére, melyek szerint már valamikor 2018-ban mozikba kerülhet a várva várt kaland. Jelenleg két cím nélküli DC adaptáció dátumát foglalja a Warner: az egyik 2018. október 5-én, a másik pedig 2019. november 1-jén esedékes. Sokak szerint előbbi takarhatja az Affleck írta és rendezte produkciót, ám ezt az Aquaman elcsúsztatott bemutatója cáfolja. Ha minket kérdeztek, akkor a Sötét Lovag valamikor 2018 nyarán jöhet, mondjuk Atlantisz uralkodójának eredeti júliusi megjelenése táján. 

Egyelőre még nem erősítették meg, hogy a címszereplő Afflecken és a Deathstroke karakterét alakító Joe Manganiello-n kívül kikkel találkozhatunk a moziban, de Jeremy Irons Alfredjára, és J.K. Simmons Gordon felügyelőjére igen nagy valószínűséggel számíthatunk majd. Ha minden igaz, akkor már ezekben a hónapokban elkezd forogni a Warner Bros. egyik, ha nem a legvártabb DC Comics adaptációja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.