Hirdetés

Ben Affleck Batman dühkezelési problémáiról beszélt

|

Affleck arról számolt be, hogy a saját személyisége is segített egy új fajta Bruce Wayne megalkotásában.

Hirdetés

A düh olyasvalami, amit Ben Affleck-nek általában sikerül kordában tartania, de ha egyszer kitör belőle, akkor az gyorsan és hangosan történik. Ezt a tulajdonságát sikerült beleépítenie Bruce Wayne személyiségébe is.

"Azt hiszem ez szükségszerű, egyfajta hagyomány ezekben a filmekben. Az én esetemben a harag olyan mélyen van elásva és tárolva, hogyha egyszer kitör, az rendszerint nagyot szól. Próbálok tisztelettudó és udvarias maradni és csak elfogadom a dolgokat, és elfogadom, és elfogadom... aztán végül, amikor minden a felszínre jön, akkor nincs már túl sok uralmam fölötte. Nem tör ki belőlem egy óriási dühroham, de van ez a dolgom, de igen mégis... Érdekes dologra világítasz rá. Ilyen a személyiségem... Szerintem egyébként ez egy jellemhiba. Helyette le kellene ülnöm és azt mondani: Figyelj, csak tisztázni szeretném, hogy szerintem ez így nem oké, ahelyett, hogy csak lenyelem, újra és újra ... végül pedig egyszerűen kidurranok!"

Ben Affleck Batmanjének rengeteg haragot kell majd rejtegetnie, tekintve, hogy már több évtizedet töltött Gotham bűnözőinek kiiktatásával és mind végig biztonságban maradt valódi kiléte. Ezzel szemben ott lesz Kal-El, aki máris a reflektorfényben fürdőzik, miútán Zoddal vívott csatája leromba Metropolis nagy részét. Vajon ez a két ikonikus szuperhős valaha is képes lesz összefogni Lex Luthor ellen, hogy megállítsák bármire is készüljön? 2016 márciusában biztosan kiderül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.