Hirdetés

Ben Affleck Zack Snyder-t dícséri

|

Ben Affleck szerint Snyder valami újjal és érdekessel turbózta fel a Batman v Superman történetét.

Hirdetés

"Hát tudod, ezek a srácok hihetetlen munkát végeztek. Zack Snyder rendező, Chris Terrio szkriptje alapján dolgozik, az Argo-t is ő írta. Tényleg egy új és érdekes módon gondolták ki a történetet."

Ezt követően arról a negatív véleményezésről is beszélt, ami akkor érte őt amikor tavaly augusztusban bejelentették a szerződtetését, de azt is elmondta, hogy azóta több rajongó is izgatottságát fejezte ki, és alig várják, hogy láthassák Batman szerepében.

"Vannak olyan történetek amikhez az emberek kötődnek, és nagyon törődnek velük. Megihleti a rajongókat, saját ötleteikkel bővítik a sztorit és nagyon bevonza őket az adott világ. Ami számomra érdekes volt az az, hogy még egyetlen filmnél sem tapasztaltam ennyire azt az izgatottságot, ami az emberekben van amikor odajönnek hozzám. Rengetek figyelem vetül rám, egy része pozitív, egy másik pedig negatív. De azt gondolom, hogy majd a végén, ha kész a film ki fog derülni, hogy tényleg működik-e vagy sem."

Egy másik interjú során Ben Affleck arról is beszélt, hogy Detroit egyszerre hasonlít Metropolis-ra és Gotham City-re is.

"Akadnak itt dolgok amik elriaszthatják az embert, de vannak olyanok is amik inspiráló hatásúak. Igazán dinamikusnak találom. Vannak részek amelyek Metropolis-ra hasonlítanak és olyanok is amelyek Gotham City-t tükrözik."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.