Hirdetés

Ben Stiller az űrbe vágyik

|

Örülne Ben Stiller, ha bekerülhetne a következő Star Trek-filmbe, még azt sem bánná, ha valamelyik űrlényt alakítaná, és nem lehetne felismerni a maszk alatt.

Hirdetés

Ez még nem minden, A kábelbarát című filmjében több idézet is elhangzik az Amok Time című epizódból, és az egyik jelenetben a főhős ugyanebből a részből egy csatadalt is elzeng. Stillernek biztosan volt miről beszélgetnie Eddie Murphyvel legújabb közös filmjük forgatásán, mert ő is nagy Star Trek-rajongó, hajszál híján szerepelt a negyedik mozifilmben. Mostani együttműködésük gyümölcse a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című akcióvígjáték, amelyben egyszerű melósok megleckéztetnek egy milliárdost, aki kifosztotta őket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.