Hirdetés

Ben Stiller az űrbe vágyik

|

Örülne Ben Stiller, ha bekerülhetne a következő Star Trek-filmbe, még azt sem bánná, ha valamelyik űrlényt alakítaná, és nem lehetne felismerni a maszk alatt.

Hirdetés

Stiller ugyanis kiskamasz kora óta Star Trek-rajongó, és későbbi munkásságát végigkísérik a sorozatra és a filmekre történő utalások. Produkciós cége, a Red Hour Films például az eredeti tévésorozat egyik epizódjára utal, amelyben az idegen lények fellázadnak. Trópusi vihar című sikerfilmjében látható egy villanásnyi jelent az Arena című sorozatepizódból, Zoolander című vígjátékának főgonosza pedig a Mugatu nevet viseli – így hívnak egy idegen lényt a klasszikus Star Trek-sorozatban is. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.