Hirdetés

Ben Stiller bemutatja: Fake Trailer Project

|

A Trópusi vihar elején láthattunk több kamu előzetest is, ami rendkívül megtetszett a rendezői és főszereplő posztban tetszelgő Ben Stiller-nek így csak poénból is forgat majd párat!

Hirdetés

Az emlegetett előzetesek zseniálisan lettek kivitelezve és hatalmas sikert arattak, így Stiller belevág a Fake Trailer Project nevű megmozdulásba, amelynek keretén belül több ilyen kamu előzetest is gyárt majd csak a poén és a paródia kedvéért. Ebben segít majd neki a Trópusi vihar társírója Justin Theroux, valamint Tom Lennon és Ben Garant írók, de besegít Amy Heckerling rendezőasszony is. Jelenleg nem tudni, hogy mikor adják ki az elsőt, de annyi bizonyos, hogy majd minden stílusban (akcó, dráma, horror, stb.) kapunk trailert. Az álelőzetesekben egyébként rengeteg híres színész kap majd helyet, Tobey Maguire-ra legalábbis biztosan lehet számítani. A Trópusi vihar előtt kiadott kamu trailerek megtekinthetőek a továbbiakban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.