Hirdetés

Benedict Cumberbatch a visszatéréséről, mint Doctor Strange

|

A Doctor Strange stáblistás jeleneteiből és Thanos közeledtéből ítélve nem sok pihenésre marad ideje kedvenc varázslónknak.

Hirdetés

Az Empire mozimagazin friss számában exkluzív interjúkat is elolvashatunk majd a Marvel Studios legújabb adaptációjának remek színészeivel. Ezek egyikében a címszereplőt alakító Benedict Cumberbatch egyértelműen utalt visszatérésére a 2018-ban érkező Bosszúállók: Végtelen Háborúban, ami (mint azt tudjuk) nem újdonság, hiszen legnagyobb örömünkre már régóta megerősítették a doktor jelenlétét, de azért Benedict szájából sem rossz hallani a dolgot.  

Hirdetés

Amikor megkérdezték arról, hogy mi a következő lépés karaktere életében, elmondása szerint nem kis kihívás lesz összehangolni a napirendjét olyan színészekkel, mint Robert Downey Jr. (Vasember), Chris Hemsworth (Thor), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány) és Paul Bettany (Vízió) - többek között velük is találkozhatunk majd a Bosszúállók következő részeiben. 

"Nem lesz semmi összehozni mindegyikünket," mondta az Empire-nek. "Ezért is kellett ez a karakter [Doctor Strange], hogy utat nyisson a következő fejezetnek. Szóval kövessétek nyomon ezt az űrt, hogy lássátok, hogyan bontakozik ki."

Tekintve, hogy a Végtelen Háborúban az őrült titánnal, Thanos-szal fog meggyűlni a Föld legnagyobb hőseinek a baja, nincs kizárva, hogy a "kövessétek nyomon ezt az űrt" valamilyen kozmikus szójáték Benedict jóvoltából. A Bosszúállók: Végtelen Háború 2018 májusában, az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 pedig 2019 májusában fog kasszákat robbantani Joe és Anthony Russo rendezésében. A Doctor Strange-t már megtaláljátok a mozikban, kritikánkat pedig ide kattintva olvashatjátok el. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.