Hirdetés

Benedict Cumberbatch szerint ez teszi Doktor Strange-t hőssé

|

Cumberbatch és Tilda Swinton nyilatkozatai mellett egy esetleges Bosszúálló cameójáról is beszámolunk az alábbi írásban.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly legfrissebb számában különös figyelmet szentelnek az idén még hátralévő nagyobb mozifilmekre, köztük pedig természetesen ott van a Marvel Studios következő dobása, a Doktor Strange is. Tegnap a Comic-Conon debütált varázslatos második előzetes szinkronos változata érkezett meg, ma pedig néhány érdekességről számolunk be a várva várt produkció kapcsán.  

Hirdetés

A címszereplőt a leírhatatlanul tehetséges Benedict Cumberbatch fogja életre kelteni, aki arról beszélt a lapnak, hogy mi teszi szerinte olyan erőssé ezt a karaktert. 

Ez a férfi teljesen alulra kerül, majd többé válik. Ti azon gondolkodtok, 'Mégis hogyan lehet képes erre?' Megtörik, felkel, majd ismét megtörik - és ez az, ami valóban szuperhőssé teszi őt. Sok ember kérdezte tőlem, 'Mi teszi őt szuperhőssé?' Ez az a tényleges válasz, amit mondanom kellett volna. Nem a lebegő köpenye. Nem Agamotto szeme. Hanem a kitartása. Ez egy maraton, nem pedig sprint. És a fickó nagyon jól bírja.

Stephen Strange balesetét követően találkozik az Ősi Eggyel, akit Tilda Swinton kelt életre ebben a filmben - a castingot nem kevés elégedetlenség követte tekintettel arra, hogy a karakter a képregényekben egy ázsiai férfi. A színésznő ezzel kapcsolatban adott interjút: 

Bárki is ragaszkodik egy különb világ pontosabb megjelenítésére, én mellette állok. Úgy gondolom, amikor az emberek megnézik a filmet, látni fogják, hogy egy sokkal különb helyről jön, több értelemben is. Talán ez a félreértés is az oka, hogy hangot tudtak adni a követeléseiknek, miszerint ázsiai karaktert ázsiai színész játsszon el. Én egyáltalán nem vagyok ez ellen. De úgy gondolom, miután az emberek látták a filmet rájönnek, hogy ez nem feltétlenül a megfelelő célpont.

Végére hagytunk egy igencsak izgalmas pletykát: egy twitteres jelentés szerint nem más cameózhat az érkező filmben, mint Robert Downey Jr., azaz Vasember. Az információt felvető felhasználó egy podcaster és képregényíró, így sokat azért nem adnánk rá, de persze nem is elképzelhetetlen a dolog - Thanos közeleg, szóval nem árt már most összekovácsolni új hőseinket néhány régebbivel, hogy legyen például a szóban forgó Strange számára is ismerős arc a közelgő Bosszúállók filmekben. Legtöbben a stáblista utáni jelenetre tippelik Tony Stark esetleges megjelenését, ahol kötelező lesz elsütnie egy Sherlockos poént, már amennyiben igaz ez a hír. 

A főszerepekben Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Michael Stuhlbarg (Nicodemus West), valamint Tilda Swinton (Ősi Egy). A mozifilm 2016. november 3-án debütál a hazai mozikban Scott Dirreckson rendezésében.

Írta: Marvel Magyarország 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.