Hirdetés

Benedict Cumberbatch elárulta, miért kell a Doctor Strange folytatásának pótforgatás

|

Kiderültek a részletek az utómunkálatokról.

Hirdetés

Októberben jelentek meg az első fellegek a Doctor Strange 2. része, az Őrület Multiverzumában felett, amikor kiderült, hogy néhány hónappal később érkezik csak a mozikba. Nem sokkal később aztán megtudtuk, hogy a Sam Raimi által rendezett filmhez nem kevesebb, mint hat hétnyi pótforgatást rendeltek el, amely még egy ekkora produkciónál is rettentően soknak tűnik. Sokan már temetni is kezdték a filmet, hogy valami nem okés vele, a főszereplő Benedict Cumberbatch szerint azonban szó sincs ilyesmiről.

Hirdetés

Az Empire magazinnak adott új interjújában a színész ugyanis elárulta, miért kellett pótforgatásokat beiktatni a projektnél. Mint kiderült, két konkrét jeleneten dolgoznak, és többségében logisztikai problémák miatt történt az, hogy utólag kell hozzá felvételeket készíteni.

Az újraforgatások kellős közepén vagyunk, és hihetetlenül keményen dolgozunk azon, hogy az ütemterven belül maradjunk, és hogy sikerüljön kiaknázni a filmben rejlő lehetőségeket. Olyan részleteket is forgatunk, amikről tudjuk, hogy meg lehet őket csinálni sokkal jobban is, de olyanokat is, amelyeket lehetetlen volt korábban a COVID és az ebből fakadó logisztikai problémák következtében. Emiatt csúsztunk annyit a munkálatokkal, de szerencsére a forgatás közben már nem történt sok csúszás. Bár az igaz, hogy minden egy kicsit lassabban történik.

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában jelenleg 2022. május 6-ra (idehaza 5-re) van beütemezve, melyben feltűnik még Elizabeth Olsen, mint Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány, Tom Hiddleston, mint Loki, és Xochitl Gomez, mint America Chavez. Ti várjátok a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.