Hirdetés

Benedict Cumberbatch "mohón" olvassa a Doctor Strange képregényeket

|

A színész egy interjúban beszélt bővebben jövőbeli szerepéről és biztosított minket afelől, hogy már bele vetette magát a készülődésbe.

Hirdetés

“Nem gondolnám, hogy túl kockázatos lenne, mert ez mégiscsak a Marvel. Elég jók abban, hogy átlagos képregényes karakterekből isteneket faragjanak a képernyőn. Ez egy másik világ. Egy hatalmas új elemmel bővítjük a Marvel univerzumot ami segít majd felépítni ezt a történetet és a karaktert. És tudod, ezért is vagyok olyan izgatott, és alig várom, hogy Scott-al [Derrickson] dolgozhassak, akinek végtelen a képzelő ereje, na meg persze az összes sráccal és lánnyal a Marvelnél akik nagyon értik a dolgukat. Előtte azonban van még néhány elintézni valóm.”

Amikor azt a kérdést tették fel neki, hogy fognak-e forgatni a Himaláján, ami a valóságban egyébként nem áll távol a színésztől, Cumberbatch így felelt:

“Ahh … azt még ki kell várnod. Most még nem fogok semmi spoilert vagy bármi hasonlót elárulni. Elég messze van még, de természetesen már nagyon izgatott vagyok amiatt a spirituális dimenzió miatt. Ez olyasmi ami meghatározó volt az életemben.”

A színész ezen kívül azt is elárulta, hogy gyerek korában nem igazán jutottak el hozzá a képregények, de "Most mohón olvasom őket, arra mérget vehetsz."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.