Hirdetés

Benedict Cumberbatch "mohón" olvassa a Doctor Strange képregényeket

|

A színész egy interjúban beszélt bővebben jövőbeli szerepéről és biztosított minket afelől, hogy már bele vetette magát a készülődésbe.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt jelentette be hivatalosan a Marvel, hogy Benedict Cumberbatchot választották Scott Derrickson Doctor Strange filmjének a főszerepére. Az alkotás mozikba kerülésére még egészen 2016 novemberéig várnunk kell, de a színész a The Wall Street Journal-nak adott interjújában többek között azt is elárulta, hogy már gőzerővel készül a szerepre. A folytatásból megtudhatjátok, hogy mennyire tartja rizikós vállalkozásnak Cumberbatch a leszerződést.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.