Hirdetés

Benedict Cumberbatch szerint véget ér a Sherlock?

|

A színész úgy véli, hogy egyre elfoglaltabbak az alkotók a sorozat hosszútávú folytatásához.

Hirdetés

Lehetséges, hogy a 21. század egyik legjobb Sherlock feldolgozása a végéhez érjen a negyedik évaddal? A detektívet alakító Benedict Cumberbatch jóslatával nem fog nagy örömet okozni a rajongóknak.

Hirdetés

Egy interjú alkalmával kérdezték a brit sztárt arról, hogy mit lehet várni a jövőben a szériát illetően.

Lehet, hogy egy éra véget ér. Őszintén szólva ilyen érzésem van. Olyan pontra ér el az egész, amit elsőre nagyon nehéz lesz követni. A showban sosem mondjuk, hogy soha. Nagyon szeretném folytatni, szeretem is folytatni, de a közeljövőben mindannyian tele leszünk olyan dolgokkal, amibe bele akarunk merülni. Most nagyon teljesnek, lekerekítettnek érzem az egészet, így én csak annyit mondok, hogy várjuk ki és meglátjuk.

A színész hozzá tette, hogy nagyon rosszul esne neki, ha többet nem kellene belebújni Sherlock bőrébe.

A szériáról köztudott, hogy igen komótosan, mondhatni nem kapkodva halad előre. 2010-ben indult és a legközelebbi évad, szám szerint a negyedik 2017 januárjában jelentkezik majd a BBC-n.

Szerintetek mi lesz a sorozat sorsa?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.