Hirdetés

Hivatalos: elkészül a Beverly Hills-i zsaru 4!

|

Axel Foley tényleg visszatér.

Hirdetés

Hollywoodban évek óta igyekeznek tető alá hozni Eddie Murphy egyik ikonikus filmjének, a Beverly Hills-i zsarunak a következő részét, melyet próbáltak sorozat formájában is feltámasztani,  amit azonban már a pilot után csúnyán elkaszálták. Aztán két éve úgy tűnt, hogy a film Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros felügyelete alatt készülhet el, de a projekt felől azóta sem hallottunk, így mindenki elkönyvelte, hogy a projekt végleg elhalt. Ám szó sincs erről, sőt.

Hirdetés

Ugyanis maga Murphy árulta el nemrég (aki új filmjének, a Netflixre érkező Dolemite Is My Name-nek a promózása közben beszélt jövőbeli terveiről), hogy miután végez másik ikonikus filmjének, az Amerikába jöttem 2. részének a munkálataival, rögtön a következő projektje a Beverly Hills-i zsaru 4. lesz:

Igen, ezt fogjuk csinálni az Amerikába jöttem 2. után. Végre megcsináljuk a Beverly Hills-i zsaru következő részét. Utána pedig az a tervem, hogy visszatérek a színpadra, és stand-upolni fogok. Hiszen a stand-up az, amit legtöbbször csinálok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.