Hirdetés

Beverly Hills-i zsaru tv-sorozat - Eddie Murphy és Shawn Ryan összeáll

|

Az ismert filmnek televíziós változatáról már régen tárgyalnak, és most végre úgy tűnik, hogy a projekt halad a megvalósítás felé. Eddie Murphy a Kemény zsaruk készítőjével, Shawn Ryannel és a Sony Pictures Televisionnel fog közreműködni.

Hirdetés

Murphy nemrég azt is elmondta, hogy a történet Axel Foley fiáról fog szóni, és az öreg Foley a detroiti rendőrség főnöke lesz. A Vulturetól pedig azt tudjuk, hogy a sorozatra a haverkodós rendőrős hangulat lesz jellemző, bűnügyi cselekménnyel és komikus elemekkel. Lehet, hogy az NBC fogja megvenni, de az eddigi leírás alapján inkább CBS-esnek tűnhet. 

Ryan amellett, hogy az elismert Kemény zsaruk készítője, kapcsolatban áll még a szintén FX-es sorozattal, a Kutyákokkal, és a Hazudj ha tudsz második évadában is dolgozott. Ő készítette továbbá a The Chicago Code-ot is, és új sorozata is van, egy tengeralattjárós thriller, a Last Resort. Reméljük, hogy hamarosan bővebb infóink is lesznek a sorozatról, de nem lenne meglepő, hogyha 2013 őszéig kéne rá várni. 

Lássuk az 1994-es film trailerét:

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.