Hirdetés

Újabb élőszereplős filmet kap Bigyó felügyelő

|

A Disney szeretné visszahozni a köztudatba az ezernyi kütyüvel rendelkező nyomozót.

Hirdetés

Az 1983-tól 1986-ig futott animációs sorozat (a magyar fordításban Gógyi felügyelő) több adaptációt is kapott már az évek során, a legismertebb közülük a 2001 és 2003 között vetített rajzfilmsorozat, valamint az 1999-ben, Matthew Broderick főszereplésével megjelent filmváltozat, amelyek óta mindenki Bigyó felügyelőnek szólítja a habókos és ezeroldalú karaktert. 

Hirdetés

A Disney most egy újabb élőszereplős feldolgozást tervez, méghozzá az Aladdin producereivel, Dan Linnel és Jonathan Eirich-csel. A még korai fázisban lévő projekt forgatókönyvén Mikey Day és Streeter Seidell (Saturday Night Live) dolgoznak, akik egyébként a Reszkessetek, betörők! reboot szkriptjét is körmölik a Disney+ nevű streaming szolgáltatás számára. 

Ti örültök az ötletnek? Kit választanátok a főszerepre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.