Hirdetés

Bill Skarsgard is felbukkan a John Wick folytatásában

|

Chad Stahelski rendező és stábja újabb nagyhalat akasztott le a casting során, Pennywise legfrissebb alakítója törhet borsot John Wick orra alá.

Hirdetés

Alig pár napja számoltunk be arról, hogy egy igazi akciósztárral erősített a John Wick negyedik felvonásának szakmai stábja Donnie Yen személyében, és máris itt a következő bombahír: az Az Pennywise-aként világhírnévre szert tevő Bill Skarsgard is csatlakozik a John Wick-féle filmuniverzumhoz.

Hirdetés

Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a Lionsgate háza tájáról, bennfentes információk szerint a casting szinte biztosra vehető, tovább duzzasztva az amúgy is illusztris gárdát, melyet az állandó színészek mellett, mint Keanu Reeves, Laurence Fishburne vagy Ian McShane, immáron Yen, Skarsgard, illetve Shamier Anderson, valamint a japán-brit popsztár, Rina Sawayama is képviselni fog.

Hivatalos bejelentés híján azt sem lehet tudni, hogy Skarsgard melyik oldalt fogja erősíteni, bár tekintve, hogy milyen remekül játszotta az Az antagonistáját, senki sem lenne meglepve azon, ha John Wick ellenében állna fel a karaktere. Ti milyen szerepben látnátok szívesen Skarsgardot a John Wick-féle filmuniverzumban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.