Hirdetés

Birds of Prey - Margot Robbie megosztott pár új részletet

|

A női hősökből álló csapat élén Harley Quinn áll, az őt alakító színésznő pedig most megosztott néhány vadonatúj információt a projekttel kapcsolatban.

Hirdetés

Emlékeztek még a Birds of Preyre, amelyben a hasonló című képregény alapján Harley Quinn a vásznon is összefog a DC univerzum több női karakterével? Legutóbb kiderült, hogy az egyelőre névtelen DC csajbandát Cathy Yan álmodja majd vászonra rendezőként, aki első indie filmjével, a Dead Pigsszel diadalmaskodott a Sundance-en. Yan Christina Hodson (Űrdongó) forgatókönyve alapján dolgozhat, akit a Batgirl filmhez is leszerződtettek már. 

Hirdetés

Lényegében ennyi, amit tudtunk eddig erről a filmtervezetről, azonban most a Harley Quinnt alakító Margot Robbie több érdekességet is megosztott a projekt kapcsán a Fandomnak adott interjújában. Noha a projektet producerként is támogató színésznő nem fedte fel a karakterek kilétét (Batgirl, Fekete Kanári és a Vadásznő csatlakozása azért eléggé esélyes), de ennyit azért elárult: 

"Nem árulom el, hogy kiket szeretnék ebbe a csajbandába toborozni, de annyit elmondhatok, hogy számos nagyszerű és felfedezetlen női karakter van a DC univerzumban, akik egyediek, összetettek, viccesek és izgalmasak, és nem feltétlenül a szuperképességeik miatt. Igazából, akik a leginkább foglalkoztatnak, azoknak egyáltalán nincs szupererejük, de vannak menő háttértörténeteik, közös világban élnek Harley-val és remek közöttük a dinamika."

A Yahoo-nak intézett szavainak köszönhetően is bizonyossá vált, hogy Harley új jelmezt fog kapni a filmben:

"Hogy őszinte legyek, még nincsenek megtervezve a kosztümök, ezért nem mondhatok róluk semmit, de az tény, hogy új kinézetet kap a karakter. Lehetnek új Halloween jelmezek nemsoká". 

Szintén fontos, hogy Robbie szerint a Birds of Prey forgatása a terveik alapján 2019. januárjában kezdődhet meg és nem csupán R-kategóriásnak szánják, hanem kisebb költségvetésből is készítenék el, mint a többi DC-s projektet. 

Forrás: DC Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.