Hirdetés

Meglepő, hogy ki rendezi a Harley Quinn spin-offot

|

Emlékeztek még a Birds of Preyre, amelyben Harley Quinn összefoghat a DC univerzum több női karakterével, például Fekete Kanárival és Batgirllel? Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. ezt is szeretné mielőbb megvalósítani, már rendezőt is találtak hozzá.

Hirdetés

Na de melyik spin-off? Kérdezhetné az, aki az utóbbi hónapokban elveszett a DC felől érkező hírekben, hiszen jelenleg több projektről is tudunk, amiben szerepelni fog Harley Quinn, természetesen Margot Robbie megformálásában: az egyik ilyen a Suicide Squad 2, ott van a Joker-Harley mozi, a Gotham City Sirens és a Birds of Prey is. Most ez utóbbiról van szó.

Hirdetés

Régóta nem hallottunk már fejleményt a Birds of Prey kapcsán, ám most a Deadline jelentése szerint a Warner Bros. és a DC Entertainment kiválasztotta az egyelőre névtelen DC csajbanda mozi rendezőjét, méghozzá Cathy Yan személyében. Yan korábban a Wall Street Journal riportereként dolgozott, majd első indie filmjével, a Dead Pigsszel rögtön nyerni tudott a Sundance-en. Az információk szerint Yannak Robbie támogatását is élvezve számos neves férfi rendező elől sikerült elhappolnia a projektet a kivételes prezentációjának köszönhetően. Bár a szerződést még nem írta alá, de ő a kiadók kiválasztottja, így ez már csak részletkérdés. 

A Birds of Prey a hasonló című képregényen alapul majd, amiben Harley Quinn összefog Batgirllel, Fekete Kanárival és Vadásznővel, de a soraikban felbukkant már többek között Macskanő, Méregcsók és Katana is. A forgatókönyvet Christina Hodson (Bezárva, Öldöklő szerelem, Bumblebee) jegyzi, akit a közelmúltban a Batgirl filmhez is leszerződtettek.

Justin Kroll, a Variety újságírója pedig úgy tudja, hogy a Birds of Prey kedvéért a Suicide Squad 2 forgatása is jövőre tolódik, mert először állítólag egy csapatfilmben szeretnék bemutatni Batgirlt és csak utána kapná meg önálló projektjét - ahogy a Marvel tette azt a Fekete Párduc esetében. A BoP forgatása azután kezdődhet meg, amikor Robbie befejezi a "Once Upon a Time in Hollywood" című Quentin Tarantino film munkálatait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.