Hirdetés

Black Flash és Gorilla Grodd is visszatérnek a Flash 3. évadában

|

A The Flash producere két izgalmas gonosztevő visszatéréséről beszélt.

Hirdetés

A The CW szuperhősös sorozataiért felelős producerek éves sajtótájékoztatót tartottak, amely során mélyebben elmerülhettek a csatorna és a rajta futó szériák jövőjét illetően. A panel után a The Flash-t felügyelő Andrew Kreisberg külön adott interjút néhány újságírónak, akiknek a 3. évad folytatásáról számolt be.

Hirdetés

Természetesen az aktuális szezon legnagyobb kérdése az, hogy képes lesz-e Barry megmenteni Irist, aki a nem túl távoli jövőben Savitar áldozata lesz. Kreisberg arról beszélt, hogy a csapat megpróbálja úgy manipulálni a jelent, hogy azzal megváltoztathassák a jövő tragikus kimenetelét.

"Élvezetes ez számunkra, mert Oliver listájra emlékeztet minket. Van egy küldetésük, hétről-hétre megpróbálnak változtatni a jövőn, ilyesmit eddig még nem csináltunk. A Flash többnyire arról szólt, hogy milyen hatással van rád a múltad, hogy nem változtathatsz a történteken és a borzalmas eseményeken. Nem nagyon volt még arra példa, hogy tisztában voltak azzal, hogy valami szörnyűséges fog történni hamarosan, és valahogy el kell kerülniük."

A nyári sajtótájékoztatón (merthogy ezekből évi kettő van) Kreisberg elárulta, hogy valamikor tavasszal érkezni fog egy kétrészes epizód, amelyben kulcs szerepe lesz Gorilla Groddnak. A producer most további részleteket osztott meg, köztük azt, hogy egyenesen az Earth-2-őn található Gorilla City-be utazunk, amelynek várhatóan Solovar lesz a vezetője (akit egyébként Keith David fog megszólaltatni).

Az évad hátralevő részében egy másik ismerős figura visszatérésére is számíthatunk. Black Flash, akivé gyakorlatilag Zoom vált az előző szezon végén, várhatóan több sorozatban is fel fog bukkani az Arrowverse-en belül. (Részletesebb leírás a karakterről ezen a linken.) Kreisberg azt sajnos nem erősítette meg, hogy Teddy Sears visszatér-e a szerepben vagy helyette teljesen CG karaktert alakalmaznak immár?

"[Black Flash] egy klasszikus karakter, nekünk pedig több olyan sorozatunk is van, amelyekben visszatérhet. Van benne valami félelmetes, most még rémisztőbb, mint mikor csak egy ember volt, már ő maga a kaszás, olyan mint az ördög, és ugyan hogyan lehet megállítani az ördögöt? Szóval érdekes kihívás lesz mindegyik hős számára, akiknek a sorozatában felbukkan."

A The Flash január 24-én tér vissza a képernyőkre, és az itt található listát látva még sokáig velünk is marad. Ti melyik szupergonosz visszatérését várjátok leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.