Hirdetés

Íme az első kép a Vin Diesel-féle Bloodshot filmből

|

A Valiant képregényfiguráját a Halálos iramban filmek sztárja fogja életre kelteni, de a legelső fotó alapján nem sok változást veszünk észre a színészen.

Hirdetés

A Valient Entertainment és a Sony Pictures együttműködésében készül el a Bloodshot képregény első filmadaptációja, amely egy Valiant filmes univerzum alapköve lesz majd. A címszereplő karakter, Angelo Mortalli egy képzett katona, akit nanotechnológia segítségével hoznak vissza a halálból, ezzel pedig egy emlékek nélküli, elpusztíthatatlan és megállíthatatlan gyilkológép válik belőle. A forgatókönyvet az Oscar-díjas Eric Heisserer (A dolog, Érkezés) szállította, a rendezői székben pedig az elsőfilmes Dace Wilson foglal helyet, aki korábban olyan filmek és videojátékok vizuális effektjein dolgozott, mint a Bosszúállók: Ultron kora, a Mass Effect 2 és a BioShock Infinite. 

Hirdetés

Már tavaly márciusban bejelentésre került, hogy Vin Diesel fogja megformálni a karaktert (korábban szóba került Jared Leto is), a filmet pedig a Robotzsaruhoz, a Terminátorhoz és Az emlékmáshoz hasonlították a készítők, most pedig megérkezett az első fotó is a címszereplőről. Nyilvánvaló volt, hogy első alkalommal nem fogják ellőni Bloodshot képregényes kinézetét, így kaptunk egy szinte teljesen átlagos Diesel-kinézetet: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Let the Valiant era begin... #Bloodshot2020

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

Igazi átalakulóművész a színész, mi? A Bloodshot filmben egyébként rajta kívül ott lesz Sam Heughan, Eliza Gonzalez és Toby Kebbell is. A megjelenésre 2020-ban számíthatunk. Várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.