Hirdetés

Bob Hoskins a ’Roger Rabbit 2’-ről beszél

|

A címben említett színész, egy motion-capture, 3D technológiával készülő Roger nyúl a pácban folytatásról beszél. Az időközben napvilágot látott, ’98 –as CGI tesztfelvételek alátámasztják, miszerint Robert Zemeckis folytatásra készül.

Hirdetés

Hadd kezdjem mai cikkemet kicsit személyesebb hangvételben. 1999 nyarán haverom bealított egy kazettával kezében, mondván „Kaptam egy jó filmet, nézzük meg!”. Azonnal be is raktuk a videóba, mire megjelent a cím, Roger nyúl a pácban.  Az elején kissé kétkedve néztük Zemeckis produkcióját, azonban a film végén, mindketten elégedetten álltunk fel előle, mely tökéletesen vegyítette a kor nagy detektív filmjeit (pl. Máltai sólyom), és Looney Toons vicces hangulatát. Azóta, természetesen én magam is beszereztem a filmet, és már rengetegszer megnéztem. Ezen ok miatt nagyon örültem, mikor megtudtam, miszerint a rendező, már évtizedek óta a folytatáson töri a fejét.

 

Bob Hoskins, az eredeti film sztárja elmondása alapján, Zemeckis a motion-capture segítségével szeretné megacélozni a széles vásznakat, kiköszörülve ezzel, az előző három projektje (The Polar Express, Beowulf, Christmas Carol) által ejtett csorbákat.

 

Persze, nem ez az első eset, hogy a film folytatásáról hallunk. Még korábban, maga a rendező beszélt azon vágyáról, miszerint a folytatást a lamented technológia segítségével valósítaná meg (tehát nem animálná sem Roger nyulat, sem a többi rajzfilm szereplőt, viszont az emberi karaktereket igen).

 

Nos akárhogy is, én nagyon várom a filmet, melynek forgatókönyvét, az eredeti írói (Jeffrey Price, Peter S. Seaman ) már elkezdtek írni.

 

És a végére tartogattam még egy videót is, mely egy 1998-as CGI tesztfelvétel a Roger Rabbit 2-ről.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.