Hirdetés

Boba Fett az alvilág ellen: Megérkezett a The Book of Boba Fett első előzetese!

|

A galaxis leghíresebb fejvadásza decemberben visszatér.

Hirdetés

A The Mandalorian decemberi évadzárójában jelentették be, hogy The Book of Boba Fett címmel önálló sorozatot kap a Star Wars eredeti trilógiája óta töretlen népszerűségnek örvendő fejvadász - ez már csak azért sem okozott akkora meglepetést, mert a Lucasfilmnél hosszú évekig próbáltak összehozni egy mozikba szánt projektet Bobával. Habár ez a produkció a Disney streamingszolgáltatásán lesz látható, azonban a The Mandalorian sikere után minden okunk megvan a bizakodásra, amire a nemrég érkezett első kedvcsináló is ráerősíthet.

Hirdetés

Mint azt az előzetes is sugallja, a The Book of Boba Fett egy hamisítatlan alvilági kaland lesz, melyben a címszereplő (Temuera Morrison) és Fennec Shand (Ming-Na Wen) alaposan bejárja majd a galaxis alvilágát, hogy visszafoglalja a korábban Jabba és bűnszövetkezete által kisajátított területeket a Tatuinon. A széria annak a Robert Rodrigueznek az irányítása alatt készült, aki a karakter első hosszabb felbukkanását tartalmazó epizódot is dirigálta a The Mandalorian második évadában.

A The Book of Boba Fett első része még az újév előtt, december 29-én látható lesz.

Az előzetes mellé plakát is érkezett:

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.