Hirdetés

BRÉKING: Boba Fett feltűnik a The Mandalorianben, és meg is van, ki játssza!

|

Ismerős szereplő ismerős megformálóval.

Hirdetés

A The Mandalorian következő évada továbbra is úgy néz ki, hogy ősszel fog debütálni, ám még viszonylag keveset tudunk a történetéről és karaktereiről. Az mostanra szinte biztossá vált, hogy A klónok háborúja-sorozatban bemutatkozott Ahsoka Tano tiszteletét teszi a folytatásban Rosario Dawson alakításában, ám ha ez önmagában nem lett volna elég impozáns, most a filmek egyik igen népszerű karakterének visszatéréséről számoltak be.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter robbantotta a hírt, miszerint a mandalori származású harcos és fejvadász Boba Fett is szerepelni fog a második évadban, mégpedig Temuera Morrison megformálásában, aki történetesen Jango Fettet alakította a 2002-es A klónok támadásában - ez azért is kézenfekvő választás, mert a Galaktikus Köztársaság klónkatonáival egyetemben genetikailag Boba is Jango Fett tökéletes másolata, azt leszámítva, hogy a többi klónnal ellentétben természetes ütemben fejlődött. Az nem derült ki a jelentésből, hogy milyen szerepet fog betölteni a folytatásban, de senki ne számítson túl sok képernyőidőre.

Boba Fett epizódszereplő volta ellenére lett a filmsorozat egyik legnépszerűbb karaktere, olyannyira, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet kudarca előtt a Disney önálló filmet akart készíteni a szereplésével. Az minden bizonnyal senkit nem ér meglepetésként, hogy a Jedi visszatérben ábrázolt halála csupán látszólagos volt, hiszen számos, kanonikussá vált forrás szerint kimenekült a Sarlacc gyomrából, és még hosszú karriert futott be. George Lucas egyébként maga is leforgatta a megmenekülését, ami elmondása szerint csak azért nem került be a filmbe, mert az elterelte volna a figyelmet a történet fő vonaláról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.