Hirdetés

Bödörék nagyot bakiztak

|

A TV2 bennfelejtett egy igencsak fontos részletet a sorozatban.

Hirdetés

Tévedni - szokták mondani - emberi dolog, hiszen olyan nincs, hogy valaki abszolút tévedhetetlen. Nincs ember, aki valaha ne bakizott volna és nincs forgatás se, ahol ne ejtettek volna legalább egy-két hibát. Legyen szó akár valami nevenincs filmről, akár a legújabb, Stohl András nevével fémjelzett, TV2 által fejlesztett sorozatról, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspárról

Hirdetés

Az újonnan indult sorozat első epizódjáról korábban már beszámoltunk és benyomásaink finoman szólva sem voltak kellemesek, de mit van mit tenni, így is 1,2 millió nézője volt Bödörék pesti agyalágyulásának, így valamit azért csak elértek az alkotók. Más lapra tartozik, hogy ennek a számnak kevéssé örülnek az utolsó jelenet helyszínéül szolgáló lakóparknak a lakói. A helyzet ugyanis, hogy az utolsó jelenetben, melyben a Bödör család egy barátjuk lakására éppen felmegy, a kapukód, melyet a családfő beüt, nos, valóban létező és funkcionális kapukód - számolt be róla az Index. Ez a kód egy portáskód volt, amelynek segítségével a nyitó epizód adását követően máris olyan emberek jutottak be a házba, akik véletlenül sem ott laknak, csak vélhetően kipróbálták, hátha működik a dolog. Működött. Pechjükre az alkotóknak. Azóta több panasz is érkezett, hogy le kellene cserélni a kódot.

Persze, megesik az ilyen. A legjobbakkal is. Felmerül ugyanakkor számos kérdés, többek között, hogy miért adtak meg olyan kódot a TV2-nek, amely működőképes? Vagy ha megadtak egy működőképes kódot, akkor miért mutatja a kamera, amint az illető beüti? Miért volt szükség mindenképpen kódra? Miért nem lehetett másként megoldani a jelenetet? Megannyi kérdés, válasz egyelőre nincs. De talán jobb is így. Maradjon meg ez a rejtély az utókor számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.