Hirdetés

Bojkottálják a The Hobbit készítését

|

A Színészek Szövetsége (és még öt másik) felkért minden színészi munkát végző személyt, hogy véletlenül se vegyenek részt a Hobbit forgatásán, még a casting-ra se mondjanak igent.

Hirdetés

Peter Jackson, a The Hobbit legfőbb mecénása elárulta, hogy túl messzire mentek ezzel a szervezetek, átléptek egy bizonyos határt.

Bár csak szóban, és visszafogottan, de Jackson finoman jelezte, hogy ha a jelenlegi forgatási helyínt, Új-Zélandot ennyire megnehezíti a helyi szövetség, akkor gondolnak egyet és székhelyüket áthelyezik ide, Kelet-Európába.

Annyi bizonyos, hogy a könyvben Babó néven elhíresült adaptáció, a Hobbit-ra rájár a rúd, de jó jel, hogy Ian McKellen benne van a produkcióban, és szinte az összes eddig ismert, feltűnő szereplőt ugyanaz a színész játssza majd.

2012 Decemberéről szólnak a pletykák, állítólag akkor jelenik meg külföldön. Ha valóban így lesz, az csak egyet jelenthet számunkra: 2013-nál előbb nem találkozunk vele Magyarországon... az pedig nem éppen holnap van.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.