Hirdetés

Bolondos dallamok reboot – Jenny Slate írná a forgatókönyvet

|

Nemsokára újra hallhatjuk a Bolondos dallamok ikonikus főcímdalát! Ki ne ismerné gyerekkorából Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa, Cucu Malac, Csőrike és még sok más rajzfilmfigura beszédhibás kalandjait. Rövidesen a mozikban láthatjuk újra együtt őket.

Hirdetés

Slate nagy hírnévnek örvend a komédia területén. Számtalan VH1 comedy eseményen vett rész, többször szerepelt a Late Night with Jimmy Fallon műsorban, valamint olyan filmekben hallhattuk, mint szinkronszínész, mint a The Lorax, vagy éppen az Alvin és a mókusok 3 (persze csak azok, akik angolul látták ezeket a filmeket).

A Bolondos dallamok sorozat már egészen az 1930-as évektől futnak, és azóta is változatlan siker övezi a beszédhibás karaktereket. A beszédhibát többször is említettem, de csak gondoljunk bele, hogyan is beszélnek. Tapsi a nagy fogai miatt beszél furcsán, Dodó csak fröcsögve képes hangokat kiadni, Taz pedig…ő csak hörög és fújtat. Legsikeresebb megjelenésük a mozivásznon az 1996-os Zűr az űrben, a 2003-as folytatás azonban eltűnt a süllyesztőben. Ám most újra nekiveselkednek a széles vászonnak, reméljük több sikerrel, mint legutóbb!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.