Hirdetés

Bond 25 - visszatérnek a James Bond-széria régi írói

|

Neal Purvis és Robert Wade biztosan visszatérnek a Bond 25 íróstábjába.

Hirdetés

A James Bond rajongók számára biztosan nem meglepő hír, hogy a széria már évtizedek óta hűséges írópárosa, Neal Purvis és Robert Wade a 25. Bondra is aláírt. Az azonban még mindig nem derült ki, hogy Daniel Craig is követi ezt a sort, vagy végleg elhagyja a brit titkosszolgálat berkeit. 

Hirdetés

Neal Purvis és Robert Wade 1999 óta, azaz A világ nem elég óta dolgoznak folyamatosan a szérián. Legutóbb a 2015-ös Spectre munkálataiban vettek részt John Logan és Jez Butterworth oldalán. Érdekes volt ez a döntés annak fényében, hogy még 2012-ben kijelentette a páros, hogy el szeretnének szakadni végleg a 007 világától és új vizekre eveznének. Mondanunk sem kell, hogy ez azóta sem következett be. 

Nem így történet Sam Mendesnél, akire már biztosan nem lehet számítani a továbbiakban. A címszereplő Daniel Craignél a bizonytalan helyzet azóta is változatlan. Maradását és távozását sem erősítette meg még hivatalosan, így továbbra is kérdéses, hogy ötödjére is belebújik a titkosügynök bőrébe, vagy átadja helyét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.