Hirdetés

Daniel Craig a második leghosszabb ideje szolgáló James Bond a 007 történetében

|

Épphogy Pierce Brosnan előtt, de jóval Roger Moore mögött áll Craig a rangsorban.

Hirdetés

Ugyan a James Bond jövője jelenleg ködösnek mondható, egy biztos, hogy Daniel Craig addig még Bondnak számít, amíg nem csapja rá a stúdióra az ajtót hivatalosan is. Így el lehet róla mondani jelenlegi mivoltában, hogy a napokban megelőzte Pierce Brosnant a leghosszabb ideje szolgáló Bond-színészek rangsorában, felküzdve magát ezzel a második helyre.

Hirdetés

Az MNE szerint Craig tegnap lett 4147 napja 007-es ügynök. Ehhez képest Pierce Brosnan 4146 napig állt a királynő titkosszolgálatában, mindezt 4 filmen keresztül. Craig 2006-ban vette át a stafétabotot a Casino Royale-ban, ami az egész franchise rebootjaként szolgált, és sokak szerint az egyik legjobb Bond filmnek számít a mai napig. De van egy még nagyobb mérföldkő, ami csak hozzá köthető a Bondok sorából: Szerepelt egy olyan Bond-részben, mely átlépte az 1 milliárd dolláros bevételi határt, és ez a Skyfall volt. Legutóbbi filmje, a Spectre ennél szerényebb, 880 millió dollárral zárt a piacon, és a kritika sem dicsérte agyon.

Ha meg szeretné előzni Roger Moore rekordját a szolgálatban, még majdnem 1000 napot kéne terroristákat üldöznie az MI6 nevében, ami a jelenlegi helyzetben nehezen elképzelhető, ugyanis Craig már többször jelezte távozási szándékát. Lehetséges utódjai között emlegetik Tom Hiddlestont, Idris Elbát, Aidan Turnert, és Tom Hardyt is. Sőt, volt idő, mikor vad ötletként szárba szökkent egy esetleges női Bond is, de a rajongók többsége erről hallani sem akart.

Itt vannak a hivatalos szolgálatban eltöltött napok a színészek részéről.

1. Roger Moore - 5,118 

2. Daniel Craig - 4,147 

3. Pierce Brosnan - 4,146 

4. Sean Connery - 3,049 

5. Timothy Dalton - 2,863 

6. George Lazenby - 875 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.