Hirdetés

Börtönös thriller érkezik a Top Gun: Maverick rendezőjétől a Netflixre

|

A Spiderhead című filmben többek között Miles Teller és Chris Hemsworth is szerepel.

Hirdetés

Különös projekt mutatkozott be a napokban. A Netflix jó szokásához híven alig két hónappal a szóban forgó film premierje előtt rántotta le a leplet a film létéről, mely Spiderhead címen fog megjelenni a kínálati listában. A Joseph Kosinski által rendezett börtönös thrillerben Chris Hemsworth egy modern börtön vezetőjeként kísérletezik a fogvatartottatkon, különböző pszichedelikus drogokkal.

Hirdetés

A történet George Sander novelláján, az Escape from Spiderheaden alapszik, a szenvedésnek kitett börtönlakó hőseinket pedig Miles Teller, illetve Jurnee Smollett fogják alakítani. Teller és Kosinski tehát egy hónapon belül két közös filmmel is jelentkezni fognak a nézők számára, hiszen a páros a Top Gun: Maverickben is kollaborált már egymással, ami végül május végén rohamozza majd meg a mozikat.

A színészi stáb tagjai között még megtalálható a fiatal Mark Paguio, illetve Tess Haubrich (Alien: Covenant) is. A Spiderhead június 17-től lesz elérhető a Netflix kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.