Hirdetés

Bosszúállók 2 és 3: Spoileres infó

|

Múlt héten már beszéltem arról, hogy Super Bowl-al egy időben kiszivárogtathatnak egy Marveles meglepetést. Biztos lesznek olyanok, akik csalódni fognak illetve lehet, hogy a Marvel ezt még tagadni fogja.

Hirdetés

Az Illuminátusok tagjai közé tartozik Amerika Kapitány, Vasember, Reed Richards, Namor, Fekete Villám és Fekete Párduc, de ide tartozott még Charles Xavier professzor és Dr.Strange isA sorozatban megjelenő titkos társaság, a New Avengers különszámaként, a "New Avengers: Illuminati"-ban, 2006. márciusában szerepelt először. A kiadvány az "Út a polgárháborúhoz” keretei között jelent meg, mely a Marvel gyakorlatilag minden kiadványára kiterjedő nagyszabású eseményének, a Polgárháborúnak az egyik előfutára volt. Emellett az Incredible Hulk című kiadvány egyik fordulópontját is jelentette, mivel ezzel kezdődött el a "Planet Hulk" vagyis a "Hulk bolygója" című történet. 

Örülünk?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.