Hirdetés

Bosszúállók 2 és 3: Spoileres infó

|

Múlt héten már beszéltem arról, hogy Super Bowl-al egy időben kiszivárogtathatnak egy Marveles meglepetést. Biztos lesznek olyanok, akik csalódni fognak illetve lehet, hogy a Marvel ezt még tagadni fogja.

Hirdetés

Tehát a Bosszúállók 2 egyik stáblistás jelenetében az Illuminátusok (hat emberfeletti képességekkel rendelkező szuperhős egy titkos társaságot alapít, melynek kereti között a színfalak mögül próbálják elhárítani a Földet fenyegető veszélyeket) úgy döntenek, hogy Hulkot eljuttatják egy másik bolygóra (Planet Hulk-film felvezetése), dühét a helyi rabszolgajátékokban vezeti le, aki a Bosszúállók 3-ban minden eddiginél dühösebben tér vissza a seregével, így elsősorban a World War Hulk képregény története lesz előtérben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.