Hirdetés

Bosszúállók 2 - Higanyszál és Skarlát boszorkány a csapatban?

|

A Bosszúállók premierjét követően véget nem érő találgatások indultak meg azzal kapcsolatban, hogy milyen új karakterek csatlakozhatnak a második rész gárdájához.

Hirdetés

Tegnap este a Yahoo! Movies-nak újságolta el Joss Whedon rendező, hogy elkészült a Bosszúállók 2 forgatókönyvének tervezetével, igen csak jól állnak az előkészületekkel, de amit ezután mondott, az viszont határozottan meglepett mindenkit, aki olvasta. A direktor ugyanis elárulta, hogy van két kedvenc képregényes karaktere, akik testvérek (férfi és nő) és lehetséges, hogy benne lesznek a filmben. A találgatások rögtön megindultak, a leghíresebb ilyen testvérpár Pietro és Wanda Maximoff, vagyis Higanyszál és Skarlát Boszorkány, akik Magneto gyerekei. Előfordulhat, hogy a Fantasztikus Négyesből Johnny és Sue Storm, de erre igen kicsi az esély, mivel a Fox birtokolja a jogokat (ha csak időközben meg nem egyeztek a stúdiók a háttérben).

Higanyszál és Skarlát Boszorkány viszont gond nélkül csatlakozhatna elméletileg, mivel - legjobb tudomásunk szerint - a Marvel és a Fox is használhatja a karakterek jogait. Ígéretes? A Bosszúállók 2 forgatása várhatóan 2014 februárjában kezdődik, a premierre 2015. május elsején számíthatunk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.