Hirdetés

Bosszúállók 2 - Higanyszál és Skarlát boszorkány a csapatban?

|

A Bosszúállók premierjét követően véget nem érő találgatások indultak meg azzal kapcsolatban, hogy milyen új karakterek csatlakozhatnak a második rész gárdájához.

Hirdetés

Mindenki arról beszél, hogy az alapcsapat mellett (Vasember, Hulk, Thor, Amerika kapitány, Fekete özvegy, Sólyomszem) újabb karakterek is bosszút állhatnak a második részben. Logikus lépés lenne a Marvel részéről, ha az új tagokat a 2015 előtt bemutatott filmjeikben villantanák meg előttünk, így a Vasember 3, a Thor: Sötét világ, a Captain America: Winter Soldier vagy épp a Galaxis Őrzői remek táptalajt biztosítanak ahhoz, hogy egy Bosszúállók 2 wannabe karakter cameozzon. Vasember hű társa, War Machine például evidens lenne, de több forrás szerint Amerika Kapitány következő kalandjában Falcon sem véletlenül van a stábban, ő is lehetséges tagjelölt. Pókember beugrásáról már szót sem ejtünk, hiszen A csodálatos Pókember 2 is a Bosszúállók 2 premierje előtt debütál, sírnánk a gyönyörűségtől, ha Nick Fury feltűnne a stáblista végén. Joss Whedon legújabb nyilatkozatában azonban olyan pletykát indított el, amire házi Marvel-szakértőnkön, TomiStarkon kívül bizonyára senki sem gondolt. Részletek a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.