Hirdetés

Bosszúállók 2 - Több szuperhős is elhalálozhat

|

Megrendítő nyilatkozatot tett a Bosszúállók 2 rendezője, Joss Whedon az egyik legnépszerűbb filmes magazinnak, ugyanis többek között azt mondta, hogy több szuperhős is életét veszítheti majd a folytatásban.

Hirdetés

Úgy tűnik tehát, hogy Whedon-nak és a Marvel illetékeseinek nincs ellenére, hogy egy-két hőst "kiírjanak" a franchise-ból és a két nyilvánvaló választás egyértelműen Fekete Özvegy, valamint Sólyomszem lenne, akik helyére állandó taggént bekerülhetne Skarlát Boszorkány és Higanyszál. A magazinok többsége egyébként is őket szavazza az első helyre, ugyanis Fekete Özvegy több szerepet kap az Amerika kapitány folytatásában és a Bosszúállók 2-ben is, utóbbiban Sólyomszem karakteréről is többet megtudunk, így adja magát a dolog, hogy a végén fűbe harapjon, érthetőbb is lenne a halála. Várjuk a fejleményeket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.