Hirdetés

Bosszúállók 2 - Több szuperhős is elhalálozhat

|

Megrendítő nyilatkozatot tett a Bosszúállók 2 rendezője, Joss Whedon az egyik legnépszerűbb filmes magazinnak, ugyanis többek között azt mondta, hogy több szuperhős is életét veszítheti majd a folytatásban.

Hirdetés

Joss Whedon egy korábbi alkalommal elárulta, hogy mivel nagyvolumenű tervei vannak a szuperhőscsapattal, ezért szeretné a benne szereplő tagokat "rotálni". Majd kiderült, hogy a folytatás címe Avengers: Age of Ultron lesz és a rajongók rögtön kombinálni kezdtek arról, hogy mivel a képregényekben Ultron több tagot is megölt, nyilván így lesz a filmben is. Most az Entertainment Weekly-nek nyilatkozva Joss Whedon többek között elárulta, hogy lehetséges, hogy több hőst is megöl, de ehhez egy nagyon jó indok kell. A rendező szerint megpróbálnak visszanyúlni  a gyökerekhez és bemutatni azt, hogy milyen nehéz a karakterek sorsa, mert a nézők szeretnek szenvedést látni. Folytatás a tovább mögött!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.