Hirdetés

Bosszúállók 3 Bosszúállók nélkül?

|

A legújabb pletyka szerint Amerika Kapitány, Hulk, Thor és Fekete Özvegy mentes lehet a harmadik Bosszúállók film.

Hirdetés

Az oldal szerint a stúdió a Bosszúállói nagy részét távol tartja majd a harmadik résztől és valami másra tartogatja őket. A veszélyeztetettek között kiemelték Thor-t, Amerika Kapitányt, Hulk-ot és Fekete Özvegyet. A magyarázat pedig az lehet, hogy Thor és a Kapitány az önálló filmjeik harmadik felvonásának eseményeivel lesznek elfoglalva, Hulk talán akkora már nem is ezen a bolygón tartózkodik majd, Fekete Özvegy pedig szimplán egy másik kaland miatt marad távol.

Robert Downey Jr. szerződése úgy tűnik, hogy különösen a Bosszúállók 3-ra szól, szóval megeshet, hogy ő lesz az egyetlen szereplő az eredeti tagok közül. A csapat többi részét a Marvel Univerzum mellék szereplői képezhetik akik Vasember oldalán bizonyíthatják majd a rátermettségüket. Ez a lépés megadná a lehetőséget a Marvelnek, hogy egy másik filmre tartogassa a nagyágyúit, ami akár a harmadik részen is túltehet majd. Az oldal állítása szerint mindezt a színészekhez közeli forrásból derítették ki, de az még számukra sem világos, hogy mi a célja ezzel a stúdiónak. A legjobb tippjük egy olyan gigantikus Marvel film ami a franchise összes tagját összeszedné egy alkotásba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.