Hirdetés

Chris Evans befejezte a Bosszúállók 4 forgatását

|

Eljött a búcsú ideje?

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a jövőre érkező Bosszúállók 4 utóforgatása, ahol a végső simításokat végzik, viszont van, aki már végzett is a maga részével. De vajon csak ennek a filmnek, vagy az egész MFU-nak mondott búcsút az Amerika Kapitányt megformáló Chris Evans legutóbbi tweetjében? 

Hirdetés

A színész ugyanis a minap közzétett egy rövid bejegyzést az oldalán, amelyben elárulta, hogy részéről véget ért a Bosszúállók 4 munkálata, majd hozzátette, hogy elég érzelmes nap volt ez a számára, és az, hogy ezt a szerepet 8 éven át alakíthatta, óriási megtiszteltetésként élte meg. Ezután köszönetet mondott az egész stábnak és a közönségnek is azzal búcsúzva, hogy örökké hálás lesz az emlékekért.

Vajon ez azt jelenti, hogy a Kapitány nem éli túl a Thanos elleni második összecsapást? Erre van a legnagyobb esély, hiszen a karakter íve lényegében teljes, éppen ezért már jóval a Végtelen háború előtt őt tippelték a legtöbben a biztos elhalálozók között. És bár korábban még egy, a Végtelen háborút követő filmre is aláírt, de ezt a Bosszúállók 4-gyel jövőre beteljesíti, így már semmi akadálya sem lesz annak, hogy átadja a stafétát a következő generációnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.