Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jelentik be a Bosszúállók 4 címét

|

A pletykákkal ellentétben nem A Hangya és a Darázs premierjekor.

Hirdetés

Kevés franchise mondhatja el magáról, hogy már egy cím bejelentésével is hatalmas figyelmet tud generálni magának, de a Marvel Filmes Univerzum ilyen. Amióta megjelent a Bosszúállók: Végtelen háború, azóta azon agyalunk, hogy mit várhatunk a Bosszúállók 4-től, hogyan fogják legközelebb a Russo-tesók lelkileg összetörni a rajongókat. Mivel mindenki találgat, ezért több spekuláció is született, amelyek közül az egyik szerint már a Hangya és a Darázs végén leleplezhetik a következő rész alcímét, ami közelebb vihet annak cselekményéhez. Azonban bármennyire is szeretnénk, ez kacsának bizonyult. 

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a Collider kérdésére cáfolta a Hangya folytatásával kapcsolatos pletykát és elárulta, hogy valószínűleg év végén ismerhetjük meg a Bosszúállók 4 címét, méghozzá a Marvel Kapitány első előzetese után. 

Tekintve, hogy Marvel Kapitány fontos szerepet fog játszani a negyedik Bosszúállókban és hogy két hónappal annak premierje előtt (2019. március 7-én) mutatkozik be önálló filmjével, érthető, hogy miért döntött így a Marvel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.